Lokálpatrióta hírlevél  
Ferjancsics László és Makrai Zsolt Vác-Alsóváros
6-os és 7-es választókerület képviselőinek tájékoztatója
 
 
Legfrissebb híreink
 
Bot nélkül, fényképezőgéppel
Jelentős járdafelújítások
Akár ingyen is elérhető a hivatal
Közvetítés a felek között
Főszerepben a gyermekek
   
Tisztelt Olvasó!    
     
Legfrissebb számunkban a következő témákat ajánljuk az Ön figyelmébe.
Bot nélkül, fényképezőgéppel
Ismét parkőr Alsóvárosban 
  
Két évtizedes szünet után tavaly tavasztól újra parkőr felügyelte a rendet Alsóváros két választókörzetének közösségi területein. A mai kor modernebb követelményeinek megfelelő módon természetesen már nem szöges bottal, morcos ábrázattal, gyermekeket riogatva, hanem a pihenni vágyók nyugalmát, biztonságát előtérbe helyezve, a játékok, eszközök minőségét szemmel tartva látta el tevékenységét. 
Tovább a teljes cikkhez 
Jelentős járdafelújítások
Folyik a kátyúzás 
  
Több mint 2,5 millió forint értékben lesznek járdafelújítások a két alsóvárosi városatya által képviselt utcákban. A munkák egy része még pályáztatás alatt van (a legjobb ár érdekében), de egyes helyeken, például a Kötő utcában már dolgozik a kivitelező cég.  
Tovább a teljes cikkhez 
Akár ingyen is elérhető a hivatal
Mobil és internetes telefon 
  
Ferjancsics László a decemberi képviselő-testületi ülésen kérte a jegyzőt, hogy dolgozza ki azon feltételeket, amelyek lehetővé teszik a polgárok számára az olcsóbb telefonos ügyintézést a polgármesteri hivatalnál.  
Tovább a teljes cikkhez 
Közvetítés a felek között
Döntőbíróvá választották a képviselőt 
  
A Munkaügyi Közvetítői és Döntőbírói Szolgálat tagjává választotta az Országos Érdekegyeztető Tanács Ferjancsics Lászlót. 
Tovább a teljes cikkhez 
Főszerepben a gyermekek
Megtelt a park a játszónapon 
  
Megtelt a Damjanich utcai játszótér és környéke szombaton délelőtt, amikor Ferjancsics László és Makrai Zsolt alsóvárosi képviselők, valamint a Madách Imre Művelődési Központ szervezésében műsoros játszónapra került sor a lakótelep közkedvelt parkjában.  
Tovább a teljes cikkhez 
Újabb alsóvárosi játszónap
Ezúttal a Damjanich térre várjuk Önöket 
  
2010. június 5-én délelőtt a Damjanich téri parkba várjuk a gyermekeket és szüleiket. Ezúttal a Damjanich téri parkban rendez műsoros-zenés-bohócos délelőttöt a Madách Imre Művelődési Központtal közösen a körzet képviselője, Ferjancsics László. 
Tovább a teljes cikkhez 
Felhívások
Alsóváros, növényigénylés, fogadóórák 
  
Május második felében megjelent a Vácért Lokálpatrióta Egyesület időszaki kiadványának, az Alsóvárosnak idei első száma. Amennyiben Ön a közel ötezer példányban megjelent újságból nem kapott nyomtatott példányt, de érdekelné az újság, úgy annak digitális formáját a jelzett elektronikus levélcímére rövid időn belül elküldjük. 
Tovább a teljes cikkhez 
Hírek röviden
Előtérben a közbiztonság és a közlekedés 
  
Ferjancsics László, alsóvárosi képviselő kezdeményezésére a város idei költségvetése 5 millió forintos összeggel tartalmazza egy, a szérűskerti Iskolavárosban telepítendő térfigyelő kamera költségét.  
Tovább a teljes cikkhez 
Választási hírek - 2010
Nyomravezetői felhívás 
  
A parlamenti választási kampány utolsó két napján olyan törvénytelen lejárató módszerek alkalmazására került sor városunkban. 
Tovább a teljes cikkhez 
További hírek, információk
 
  
Felhívjuk tisztelt olvasóink figyelmét, hogy hírleveleink megjelenése között is érdekes információkat találnak a www.kagye.gportal.hu címen elérhető weboldalon. 
Tovább a teljes cikkhez 
Észrevételeiket a következő címre várjuk: alsovaros@freemail.hu