Felhívások 
Alsóváros, növényigénylés, fogadóórák  
  
Megjelent az Alsóváros
Május második felében megjelent a Vácért Lokálpatrióta Egyesület időszaki kiadványának, az Alsóvárosnak idei első száma. Amennyiben Ön a közel ötezer példányban megjelent újságból nem kapott nyomtatott példányt, de érdekelné az újság, úgy annak digitális formáját a jelzett elektronikus levélcímére rövid időn belül elküldjük. Kérjük, jelezze igényét bármelyik elérhetőségünkön!

A növények Önre várnak
Felhívjuk Alsóváros 6-os és 7-es választókörzetében élők figyelmét, hogy mód van környezetünk virágosítással, növénytelepítéssel való barátságosabbá, élhetőbbé tételére. A két körzet önkormányzati képviselője az Önök javaslatait figyelembe véve több százezer forintot különített el az idei egyéni választókörzeti keretből. Ebből az összegből lehetőség nyílik arra is, hogy akár egyének, akár közösségek közvetlenül is igényeljenek palántákat, virágokat, díszítő vagy komfortnövelő növényeket. Ezért kérjük azokat, akiknek szándékában áll ezen módon is lakhatóbbá tenni, csinosítani környezetünket, keressék meg elképzeléseikkel önkormányzati képviselőiket a ferja@freemail.hu vagy a makrai.zsolt@invitel.hu e-mail címen, illetve a (30) 931-0921-es vagy a 236-7091-es telefonszámon.

Képviselőink fogadóórái
Vác-Alsóváros két önkormányzati képviselője a választópolgárokkal közösen munkálkodik a körzetükben lakók életminőségének javítása érdekében. Ezért várják az érdeklődőket a fogadóórákon. Értesítjük Vác 6-os és 7-es számú választókörzetének polgárait, hogy megválasztott önkormányzati képviselőjük rendszeres fogadóórákat tart a Madách Imre Művelődési Központ büféjének előterében. A 6-os számú választókörzet képviselője, Ferjancsics László, minden páros hónap, míg a 7-es számú választókörzet képviselője, Makrai Zsolt, minden páratlan hónap első csütörtöki napján, 18 és 19 óra között várja tisztelettel a város és a körzetek eseményei iránt érdeklődőket. Így június 3-án Ferjancsics László, július 1-én Makrai Zsolt várja az érdeklődőket. A megadott időpontban lehetőség nyílik közvetlenül elmondani a problémákat, megvitatni a felmerülő panaszokat. Mindkét városatya szeretettel várja Önt is a legközelebbi fogadóóráján!

Vissza