Kritikák a Naszályból és a Nyulasból is 
Nem tartotta szavát Balkovics képviselő  
  
Nem tartotta meg ígéretét Balkovics Péter képviselő (képünkön), aki még áprilisban mondta el, hogy a következő képviselő-testületi ülésen 148 kérdést fog intézni az illetékesekhez. A fideszes – Deákváron megválasztott – képviselőt az bosszantotta fel, hogy főleg a városi holding ügyében négy képviselő, összesen 48 kérdést tett fel a városvezetésnek.

De, nem csak a 148 kérdés feltétele maradt el az eddigi testületi üléseken, hanem a reagálás is azon felvetések nagy részére, amelyeket például Papp János, a Naszály hegy egyik lakosa intézett nyílt levelében Balkovics képviselőhöz. Továbbá olyan problémák felvetése is elmaradt eddig az illetékesek felé a képviselő részéről, amelyeket a Nyulasban élők nevében jelentetett meg a Váci Napló.

Mint egyik korábbi hírlevelünkben megírtuk, a lokálpatrióta Schenk Lajos is Balkovics Péter képviselőhöz fordult több deákvári probléma megoldását kérve, de miután a képviselő nem intézkedett, a város főmérnökét megkeresve oldódtak csak meg a lakosok gondjai.

Vissza