Rövid híreink 
 
  
• Lakossági jelzés nyomán, az alsóvárosi posta melletti szelektív hulladékgyűjtő körül felhalmozódott szeméthalom miatt Makrai Zsolt, a körzet képviselője a városi főmérnökség felé tett bejelentést, sürgős intézkedést szorgalmazva a közérzetet romboló és egészségre is veszélyes helyzet felszámolása érdekében.

• A 6-os körzetben tavaly végzett közvilágítási kábelcserék után visszamaradt talaj- és zöldterületi hiányosságok helyreállítása hamarosan megkezdődik, a körzet képviselője a munkákat figyelemmel kíséri.

• Makrai Zsolt és Ferjancsics László a város főkertészével együtt tartott helyszíni szemlén egyeztette a Nagymező utca 1-5. és a Csányi krt. 88. közötti zöldterület terveit, melynek megújítására-virágosítására közel kétmillió forint áll rendelkezésre. A munkák elvégzésére az esztendő második felében kerülhet sor.

• Levélben fejezte ki köszönetét a Földváry Károly Általános Iskola vezetősége amiatt, hogy választókörzeti képviselőjük, Makrai Zsolt idei terveiben 50 ezer forintot különített el az iskola udvarának fásítására a Damjanich utca felőli oldalon.

• Az önkormányzattól átutalásra került a Földváry Polgárőrség számára az a 300.000 forint, amelyet Makrai és Ferjancsics képviselők választókörzeteik pénzéből a lakótelepi járőrözésre javasoltak felhasználni.

Vissza