Több mint 100 millió lakóhelyünkre 
Jelentős fejlesztések a Földváry téren  
  
A négyéves választási ciklus Alsóvárosban történt fejlesztéseit, felújításait összegezte a sajtó jelenlétében Ferjancsics László, a 6. és Makrai Zsolt, a 7. számú választókerület önkormányzati képviselője.
Mint hangsúlyozták: a legnagyobb eredménynek azt tartják, hogy az itt élők legfontosabb három problémáját sikerült kezelni az eltelt években. Így a legnagyobb előrelépés a közbiztonság, a köztisztaság, valamint a járda- és útfelújítások terén történt. A négy esztendő alatt a választókörzetekre költött több mint százmillió forintból jutott a 20 milliós összegből létrehozott Damjanich utcai „hajós” játszóparkra, és a Damjanich téri új gigamászókára. Többek között az itt található értékek, illetve a pihenni, szórakozni vágyó gyermekek, szülők védelme érdekében két évtized után ismét bevezették Vácott a parkőri rendszert.
A közbiztonság javítása érdekében egyebek mellett két újabb térfigyelő kamera telepítése is megtörtént. Makrai Zsolt kiemelte, hogy Alsóvárosban a választókörzetében volt a legnagyobb arányú társasház felújítás és korszerűsítés. Továbbá – elsősorban a Nagymező és a Kölcsey utca környékén – jelentős mennyiségű növény került telepítésre, illetve szép számmal bővült a szemetes edények, utcabútorok mennyisége. Mindezt úgy hajtották végre – tette hozzá Ferjancsics László –, hogy folyamatos volt a kapcsolat az itt lakókkal, akik javaslatokkal, véleményekkel segítették a képviselő munkáját. Ennek is volt köszönhető, hogy a javaslatokra például megépülhetett a Rádi úti kerékpárút, felújításra került a Kötő utcai játszótér, a Pálffy utcai garázssor burkolata, és sok helyen felfestésre kerültek a parkolóhelyek, így a Nagymező és a Kötő utcában is.

A négy esztendő fejlesztéseit és felújításait részletesen a csatolt táblázatból ismerheti meg.

Vissza