Fogadóórák – várják a javaslatokat 
 
  
Vác-Alsóváros két önkormányzati képviselője szeretne a választópolgárokkal közösen munkálkodni a körzetükben lakók életminőségének javítása érdekében. Ezért várják az érdeklődőket a fogadóórákon és kíváncsiak az Ön fejlesztési elképzeléseire is.


Képviselőink fogadóórái

Értesítjük Vác 6-os és 7-es számú választókörzetének polgárait, hogy megválasztott önkormányzati képviselőjük rendszeres fogadóórákat tart a Madách Imre Művelődési Központ büféjének előterében. A 6-os számú választókörzet képviselője, Ferjancsics László, minden páros hónap, míg a 7-es számú választókörzet képviselője, Makrai Zsolt, minden páratlan hónap első csütörtöki napján, 18 és 19 óra között várja tisztelettel a város és a körzetek eseményei iránt érdeklődőket.
Így január 7-én Makrai Zsolt, február 4-én Ferjancsics László várja az érdeklődőket. A megadott időpontban lehetőség nyílik közvetlenül elmondani a problémákat, megvitatni a felmerülő panaszokat.
Mindkét városatya szeretettel várja Önt is a legközelebbi fogadóóráján!

Várjuk fejlesztési, felújítási javaslataikat

Ebben az esztendőben a 6-os és a 7-es választókörzetben – elsősorban lakossági javaslatok megvalósításaként – igen szerteágazó felújítási, fejlesztési munkák zajlottak. Ennek anyagi háttere a városi költségvetés által biztosított egyéni képviselői keret volt.
Ezúton is kérjük a két választókörzet polgárait, hogy a továbbiakban is tiszteljék meg javaslataikkal önkormányzati képviselőjüket, akik már most várják az Ön 2010-es egyéni keretfelhasználására irányuló ötleteit, elgondolásait is.

Vissza