Teljesültek a választási ígéretek 
Idei feladatok a lakossággal egyeztetve  
  
Sajtótájékoztató keretében két fontos témában tájékoztatták a lakosságot Alsóváros önkormányzati képviselői. Ferjancsics László ismertette annak a kezdeményezésnek az eredményét, amellyel ő és képviselőtársa, Makrai Zsolt a körzetében élőket kérdezte meg egy levélben a területükön idén elvégzendő feladatokról.

A városatyák közel tízszázalékos visszajelzési eredményről számolhattak be. Ezek többnyire igazolták azokat a terveket, amelyekre szándékaik szerint a képviselők is anyagi forrást biztosítanának. Ezen túlmenően voltak, akik a visszaküldött kérdőív mellé egyéb észrevételeiket és javaslataikat is csatolták, valamint megköszönték az eddig végzett képviselői munkát.
Mint az bejelentésként elhangzott: egy évvel a választási ciklus vége előtt teljesültek Ferjancsics László és Makrai Zsolt az időszakra vállalt ígéretei, de a visszajelzésekben foglaltakat a hátralévő időszakban ezen túlmenően is szeretnék teljesíteni.

A két alsóvárosi képviselő arról is szólt, hogy a lakosok élénk érdeklődése nyomán beadott javaslatukra – amelyet a korábbi indítványaikhoz hasonlóan nagy többséggel hagyott jóvá a képviselő-testület – a jövőben a hivatalos városi honlapon www.vac.hu mindenki számára elérhetőek lesznek a testületi ülések nyílt részére készített háttéranyagok, valamint az elfogadott határozati javaslatok szövege.

Vissza