Következnek az őszi játszónapok 
Két szeptemberi szombat a gyermekeké  
  
Talán már megszokták – és várják is – az alsóvárosi gyermekek és szülők a körzet két nagy parkjában a nyár beköszöntével, illetve azt búcsúztatandó megrendezett játszónapokat.

Idén ősszel is két szombat délelőttöt tölthetnek el színes programok és önfeledt játék kíséretében a kisebb és nagyobb gyerkőcök a Damjanich utcai és a Damjanich téri parkban.

Az előbbi helyszínen szeptember 4-én, szombaton 10 órától Muki bohóc vidám műsorával, lufihajtogató bohóccal, a Miami Sporttánc Egyesület bemutatójával, kézműves foglalkozásokkal, makettezéssel és a Kutyaduma Központ kutyás bemutatójával várja Ferjancsics László és Makrai Zsolt a gyerekeket a Madách Imre Művelődési Központtal közösen szervezett rendezvényre.

Ezt követően két héttel – szeptember 18-án, szombaton délelőtt - a Damjanich téri játszóparkban Bartha Tóni előadásában Paprika Jancsi vásári bábjátékán, a Dancer Shadows tánciskola bemutatóján, kézműves foglalkozásokon és a Kutyaduma Központ kutya-gyermek kommunikációfejlesztő bemutatóján lesz mód a szórakozásra, miközben itt is lesz makettezés és persze az elmaradhatatlan lufihajtogató bohóc is meglepi remekműveivel az érdeklődőket.

Vissza