Képviselői fogadóórák 
Havi rendszerességgel várják a polgárokat  
  
A megfelelő előkészítés és hírverés hatására a korábbinál nagyobb érdeklődés övezte két alsóvárosi választókörzet önkormányzati képviselőjének fogadóóráját.

Időben korábban Makrai Zsolt, a 7-es számú körzet egyéni képviselője várta a Madách Imre Művelődési Központba az érdeklődőket. A lakosok egy része a megszokott problémákon túl a társasházak fűtéskorszerűsítésének pályázati lehetőségeiről kért és kapott felvilágosítást. A közlekedésmérnökként dolgozó városatyának a városunkat érintő vasúti közlekedés kérdéseit - így a zónázóval kapcsolatos elképzeléseit - is módja volt egy helyi kollégájával alaposan megtárgyalni.

Ferjancsics László, a 6-os választókörzet képviselője több kérdést kapott a helyi politikai élet aktuális problémáiról, miközben részletesen megismerhette a körzetében lakók közterületi gondokat felvázoló gondjait is.

A képviselők közül legközelebb Makrai Zsolt tart fogadóórát: január 7-én, csütörtökön 18 és 19 óra között, míg Ferjancsics László február 4-én várja este hattól hét óráig a választókat. Mindkét találkozó helyszíne a művelődési központ büféjének előtere.

Vissza